SEO, Google Ads, Hjemmesidedesign mm.

Digital markedsføring er det mest brugbare redskab til at nå sine kunder på i dag. Se nedenfor hvad vi kan gøre for dig. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har listet nogle af de opgaver vi kan hjælpe med. Vi løser alle opgaver indenfor digital markedsføring. Om det er SEO optimering af din hjemmeside, Google Ads, Hjemmesidedesign eller hjælp til din virksomheds sociale medier, så har vi garanteret en løsning som passer til dig. 

Sociale Medier

Sociale medier giver din virksomhed mulighed for at skabe en mere personlig forbindelse med dine kunder og målgruppe. Skal vi stå for driften?

SEO

Ønsker du at rangere højere på Google? Lad os tage et SEO tjek af din hjemmeside og hjælpe med søgeoptimeringen.

Web Design

Er du en nyoprettet eller veletableret virksomhed, som ønsker en hjemmeside, så lad os hjælpe dig med at lave den.

Google Ads

Ønsker du at få henvendelser hurtigst muligt? Med Google Ads bliver din annonce placeret øverst i Googles søgefelt

Priser

Vores løsninger er ikke abonnementsbetinget og uden binding såfremt du ønsker det. Du kan se priser under alle ydelser.

Kontakt

Uanset hvilken løsning du vælger at gå med, er vi altid i tæt dialog efter behov og kun et opkald væk.

Sociale Medier

Har du en kanal igennem de sociale medier, men får det ikke brugt? Måske går du med tanken om at komme i gang, men det virker uoverskueligt? Uanset om du ønsker hjælp til at vedligeholde dine sociale medier, eller mangler et skub til at komme på plads, så kan vi hjælpe dig. Du har sikkert travlt i din virksomhed, og vil egentlig gerne prioritere sociale medier men har ikke de fornødne ressourcer til at komme i gang. Det er måske også lige i overkanten, at ansætte en medarbejder til at tage sig af det. 

Den Perferkte Løsning

Her er vi den perfekte løsning for dig. Vi sørger for at holde din SoMe profil som Facebook, LinkedIn eller Instragram ajour med billeder, opslag og nyheder så det hele går hånd-i-hånd med din virksomheds profil. Det er selvfølgelig op til dig om det skal være organisk eller betalt markedsføring på dine sociale platforme.   

SEO

Organisk markedsføring er i virkeligheden at markedsføre sig uden at bruge betalte annoncer. Dette kan man både gøre igennem sine sociale medier, men også på sin hjemmeside, ofte igennem SEO (Search Engine Optimization). Her bruger vi nogle værktøjer til at analysere din hjemmeside, således vi ved hvad vi kan udbedre for at få en mere Google venlig hjemmeside. Dette er ikke kun måden som hjemmesiden og artiklerne er skrevet på, men også: overskrifter, billeder, meta beskrivelser, længde på sætninger, søgeord, referencer, links og sprogbrug.

Bliv Synlig Med Effektiv SEO

Mange mener at denne form for markedsføring er blandt det mest effektive på den lange bane, da du opbygger din tillid til Google og vil rangere højere på søgninger.  Vi tilbyder både: – Månedlig SEO optimering af din hjemmeside. – Udgivelse af artikler og nyheder. – SEO tjek og udbedring af din hjemmeside. 

Web Design

Vil du bare gerne have en hjemmeside, der ligesom denne hjemmeside er køreklar med: 

Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Priser fra kr. 2.495,-
+ moms

Google Ads

Maximer din virksomheds potentiale med Google Ads’ kraftfulde evne til at nå ud til en bred og præcis målgruppe. Du kan styre dit budget nøje, analysere resultater og forbedre din synlighed og troværdighed.

Målbare Resultater Som Virker

Med præcis målretning baseret på demografi, geografi og interesser vil du opnå en uomtvistelig konkurrencefordel. Udnyt måling og sporing til at finjustere dine resultater til perfektion. Kom øverst i søgeresultaterne og cementer din autoritet. Jeg sørger for at hold dit budskab skarpt ved konstant tilpasning og sikre en utrolig effektiv tilgang til din målgruppe og søgeord.

Er du interesseret i at høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan digital markedsføring kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

google ads
Scroll to Top