Om Let Markedsføring

Få et indblik i hvem Let Markedsføring består af og hvordan vi kan gribe et kommende samarbejde an. 

Hvem Er Let Markedsføring

Let Markedsføring består af Daniel & Laura. Vi er bosiddende i Silkeborg, med vores datter Søs. 

Vores Mission

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at få succes på de sociale medier og deres digitale markedsføring, i håb om at tydeliggøre deres koncept og værdier samt øge deres omsætning.

Det Tilbyder Vi

Daniel

Jeg har taget flere kurser indenfor digital markedsføring og med mit nysgerrige sind har jeg brugt min fritid på at dygtiggøre mig som digital markedsfører og web designer. Jeg har forud for dette en række erfaringer og færdigheder, der kan hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål gennem brugen af sociale medier og organisk markedsføring. Jeg har bl.a. været facebook-ambassadør for siden “Salling Group Careers”, hvilket har givet en dyb forståelse for hvordan sociale medier kan bidrage til at skabe trafik og resultater.

Desuden har jeg også baggrund som butiksbestyrer i detailhandelen, hvilket har givet mig en stærk salgsmentalitet og forståelse for hvordan man møder sine kunder i øjenhøjde, både fysisk og igennem markedsføring. Dette er en afgørende faktor for at drifte en sund virksomhed, og bidrager til den strategiske tankegang over, hvordan man bedst promoverer produkter og tjenester.

Vores fokus er at hjælpe virksomheder med at skabe og distribuere målrettet digitalt indhold gennem vores kompetencer, som hjemmesideløsninger, SEO, SoMe platforme og Google Ads. Dette for at styrke jeres brand, drive trafik til jeres hjemmeside og skabe vækst. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe lige netop jeres virksomhed med at opnå hvad i ønsker. 

Uanset om du er en mindre startup eller en mellemstor virksomhed, kan vi tilbyde ekspertise og vejledning. Vi stræber efter at hjælpe virksomheder med at lykkes, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig for at opnå dine mål.

Laura

Jeg bringer med mig 9 års erfaring indenfor salgsbranchen og en stor interesse for at styrke virksomheders sociale medier.

Min tid som butikschef i Bestseller har givet mig en værdifuld indsigt i forbrugerens tankegang, samt hvad der skal til for at sælge varen, hvilket også er afgørende for dine SoMe-kanaler.

Jeg driver desuden en mindre virksomhed, hvor sociale medier i den grad har en afgørende rolle og det er også her, jeg får de fleste af mine kunder. Jeg har skabt en høj vækstkurve på mine sociale medier både i antallet af følgere og omsætningen i virksomheden.

Samlet set er min evne til at opbygge meningsfyldt content på sociale medier et resultat af min erfaring og dygtighed inden for salg, SoMe, kommunikation og kunderelationer. Jeg har en ydmyg tilgang og er dedikeret til at skabe værdi for netop jeres virksomhed.

Sammen drøfter vi jeres ønsker og mål og lægger en realistisk plan for netop jer. Jeg ser frem til at samarbejde med jer.

Hvorfor Vælge Os?

Med Let Markedsføring får din virksomhed en dedikeret partner til at løfte din digitale markedsføring til nye højder. Vi kombinerer ekspertise inden for SEO, Google Ads og SoMe for at skabe skræddersyede strategier, der driver vækst og synlighed online. Vores fokus på præcis målretning og løbende optimering sikrer, at hver investering i markedsføringen giver maksimalt afkast. Vælg Let Markedsføring for en resultatorienteret tilgang til at styrke din digitale tilstedeværelse og drive din virksomhed fremad.

Du har sikkert travlt i din virksomhed, og vil egentlig gerne prioritere Sociale Medier men har ikke de fornødne ressourcer til at komme igang. Det er måske også lige i overkanten, at ansætte en medarbejder til at tage sig af det. Her er vi den perfekte løsning for dig. Vi sørger for at holde din SoMe profil som facebookside eller hjemmeside ajour med billeder, opslag og nyheder så det hele går hånd-i-hånd med din virksomheds retning.

Med digital markedsføring er en af de største fordele, at vi kan komme helt tæt på hvad dine kunder finder interessant og gider at bruge tid på. Dette visualiserer vi hver måned, så du kommer til at lære dine kunder endnu bedre at kende.

Hos Let Markedsføring stræber vi efter at give dig den bedste værdi for din investering. Derfor har vi gjort vores konkurrencedygtige priser gennemsigtige og tilgængelige her på hjemmesiden. Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet, og derfor tilbyder vi også muligheden for at dele betalingen op, hvis det foretrækkes. Hos os får du ikke kun en skræddersyet digital markedsføringsløsning, men også prisstrukturer, der passer til dine behov og budget.

Er du interesseret i at høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan digital markedsføring kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Stolt samarbejdspartner med

logo

Fremgangsmåde Hos Let Markedsføring

01.

Samarbejde

Vi ser hinanden i øjnene og hinandens koncepter an. Jeg aflægger en strategi for at lykkedes med jeres virksomhed, og forhåbentligt vil du med på rejsen. 

02.

Forventningsafstemning

Vi konkretiserer opgaven og fordeler hvem der skal stå for hvad. Skal jeg eksempelvis tage billederne til jeres facebook, eller vil du gerne sende dem løbende? Skal jeg besvare henvendelser eller vil du gerne selv stå for det? 

03.

Månedsrapport

Hver måned vil du modtage en rapport der viser hvor meget aktivitet der har været på din facebookside el. hjemmeside. Jeg ringer også gerne og opsummere hvis ikke du får det læst ved at få det tilsendt. 

04.

Justeringer

Er der løbende noget der skal justeres, eller skal strategien laves om så retter vi løbende til.

05.

Support

Vi er til at snakke med. Mangler du hjælp, råd eller vejledning skal du ikke tøve med at ringe. Jeg vil også løbende tage kontakt til dig for at høre om nyheder vedr. personale, produkter, tjenester eller noget helt andet.

06.

Forløbets længde

Du bestemmer helt og aldelse selv forløbets længde. Vil du have jeg drifter din facebookside i 1 måned, 1 år eller mere? Du kan betale månedligt eller for 1 år ad gangen. Vælger du 1 år, får du 2 måneder gratis. 

Scroll to Top